راهنمای فارسی jaipur

جییپور (۲۰۰۹)

امتیاز
۷٫۹

جیپور یک بازی دو نفره است. نام این بازی در واقع نام شهری است در هند که دیوار های صورتی دارد، علت صورتی بودن مقسم بازی و دیوار های به تصویر در آمده در کارت ها هم، همین است. این بازی قوانین کم و ساده ای دارد و بسیار ساده به نظر می رسد

تعداد بازیکن
۲ نفره
۳۰ دقیقه
شرایط سنی بازی
۸+ سال
۱٫۵ از ۵

طراح بازی: سباستین پاوچون

نوع بازی: خانوادگی

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۲٫۵ (از ۲ رای)

جیپور یک بازی دو نفره است. نام این بازی در واقع نام شهری است در هند که دیوار های صورتی دارد. علت صورتی بودن مقسم بازی و دیوار های به تصویر در آمده در کارت ها هم، همین است. این بازی قوانین کم و ساده ای دارد و بسیار ساده به نظر می رسد.

اما در واقعیت، هنگامی که این بازی را به دیگران آموزش می دهید؛ متوجه خواهید شد که یادگیری آن برای بار اول دشوار است. پس به عنوان بازی اول برای اکثر مخاطبین مناسب نیست و سنگین تلقی می گردد.

روتین و ساده

البته پس از یادگیری جیپور، خواهید دید که بازی بسیار روتین و ساده است. ترتیب فروش کالا ها، استفاده درست از شتر ها و دقت در اینکه چه عملی را در چه زمانی انجام دهید و نوبت حرکت با خودتان باشد یا حریف از جمله چالش هایی هست که شما در این بازی با آن مواجه می شوید.

راستی نقش آن پاندای مخفی شده در تصویر یکی از کارت ها چیست؟

از سایر بازی های طراح این بازی آقای سباستین پاوچون، می توان به جامائیکا و آنلاک اشاره کرد که در طراحی این بازی ها نقش داشته است.

توضیح بازیتوضیح بازی:

شما یکی از دو تاجر قدرتمند در شهر جیپور ، پایتخت راجستان هستید. اما این برای شما کافی نیست! زیرا تنها یک بازرگان با دو “مهر عالی” ، این حق را دارد که در دربار ماهاراجا دعوت شود. بنابراین می خواهید با خرید، مبادله و فروش با قیمت های بهتر و بهتر از رقیب مستقیم خود عمل کنید. این ها همه در حالی است که باید به گله شترها نیز توجه کنید.

 Jaipur یک بازی با کارت سریع است، ترکیبی از تاکتیک ها ، خطر و شانس می باشد. 

اکشن ها

در نوبت خود، می توانید کارت بردارید یا تجارت کنید (فروش کالا یا تعویض آن). اگر کارت بر می دارید، باید بین گرفتن همه شترها، گرفتن یک کارت از بازار یا تعویض کارت (۲ الی ۵ تا) بین بازار و کارت های خود، انتخاب کنید.

اگر کارت می فروشید ، فقط می توانید یک نوع کالا را بفروشید! و به همان تعداد کارت هایی که به فروش می رسانید، توکن امتیاز آن نوع را دریافت می کنید. با پیشرفت بازی ارزش توکن ها کاهش می یابد! بنابراین بهتر است عجله کنید!

از طرف دیگر ، برای فروش سه ، چهار یا پنج کارت از یک نوع کالا، جوایز فزاینده ای در بر خواهد داشت. بنابراین بهتر است صبر کنید! شما نمی توانید شتر بفروشید، اما آن ها برای تجارت مهم هستند و در پایان دور نیز ارزش دارند.

استفاده ی درست از آن ها می تواند نقش کلیدی در پیروزی شما ایفا کند پس از آن ها هوشمندانه استفاده کنید.

جیپور

مکانیسم بازیمکانیسم‌ها در بازی جیپور:

افتخارات بازیمهم ترین افتخارات:

۲۰۱۰ نامزد بهترین بازی کارتی گلدن گیک (Golden Geek)

۲۰۱۰ نامزد بهترین بازی دو نفره گلدن گیک (Golden Geek)

۲۰۱۰ بازی توصیه شده اشپیل

دانلود فایل های بازی:

تریلر بازی

اشتراک‌گذاری

دقیقا یادم نمیاد اولین بازی رومیزی رو که بازی کردم چند ساله بودم، اما فکر میکنم حدودا 12،13 ساله بودم که به بقیه بازی یاد می دادم. اون موقع ها اعتقاد داشتم هر کی شطرنج بلد باشه، بقیه ی بازی های فکری رو هم بهتر بازی می کنه! از طرف شهرداری تو برنامه های مختلف سعی می کردم از بازی ها برای مردم بگم و ی تعداد بازی یادشون بدم. گذشت و گذشت و گذشت و الان بهم می گند روانشناس! تو دو تا از بهترین دانشگاه های ایران درس خوندم و کلی چیز یاد گرفتم . تو تمام این مدت این علاقه به بازی و خصوصا بازی های رومیزی کنارم موند. عاشق بازی مافیام و حس می کنم تو بازی های رومیزی و مافیا خیلی خوبم، ادعا نمی کنم که می برم ولی مطئنم وقتی باهام بازی می کنید بهتون خوش میگذره. اسکیپ روم یا اتاق فرار رو هم خیلی دوست دارم، کلا با هر چیزی که توش خودم رو به چالش بکشم حال می کنم. بازی رومیزی همیشه بهونه ای بوده که کمک کنه کنار کسایی که دوستشون دارم بهمون خوش بگذره. همین دوستایی که اینجا درباره شون می خونید و کل دوست دیگه که اینجا نیستند به همین بهونه وارد زندگیم شدند. قرار اینجا یاد بگیریم چطوری بازی کنیم، چطوری زندگی کنیم وچطوری تعامل کنیم با بقیه، همش به بهونه ی بازی رومیزی!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *