ست (۱۹۸۸)
امتیاز
۶٫۶
ست هم یکی دیگر از بازی های انتزاعی است که توانسته با چاشنی رقابتی بازی کردن، هیجان خوبی برای بازیکنان به ارمغان بیاورد. این بازی خانوادگی و دورهمی نیز محسوب می شود.
۲۰ - ۱ نفره
۳۰ دقیقه
۶+ سال
۱٫۶۸ از ۵
طراح بازی: مارشا جی فالکو
نوع بازی: انتزاعی
امتیاز دهی کاربران
۰ (از ۰ رای)ست هم یکی دیگر از بازی های انتزاعی است که توانسته با چاشنی رقابتی بازی کردن، هیجان خوبی برای بازیکنان به ارمغان بیاورد. این بازی خانوادگی و دورهمی نیز محسوب می شود. برای رده های سنین جذاب و آموزشی در جهت انعطاف پذیری شناختی و جلوگیری از خشکی فکر استفاده می شود. در عین حال برای بزرگسالان نیز به عنوان یک بازی راحت و فان کاربرد دارد.
در این بازی بازیکنان به دو شیوه برنده خواهند شد، یا استاد بزرگ حریف را از بازی خارج کنند و یا استاد بزرگ خود را به معبد حریف برسانند. نحوه ی حرکت مهره ها که بر اساس کارت ها است، این بازی را تبدیل به یکی از بهترین بازی های انتزاعی کرده است.
توضیح بازی:
در SET، هر کارت حاوی یک تا سه شکل یکسان است، اشکال موجود در کارت دارای چهار خصیصه رنگ، نوع شکل، سایه و تعداد هستند. ویژگی های ذکر شده در سه نوع مختلف وجود دارد: سبز، بنفش و قرمز / بیضی، لوزی و ابرو شکل / توپر، نیمه پر و خالی / یک، دو و سه عدد.
همه بازیکنان به طور همزمان مسابقه می دهند و سعی می کنند مجموعه ای (ستی) از کارت ها را در یک لحظه اعلام کرده و بردارند. ست متشکل از سه کارت است که اشکال روی این سه کارت، از نظر ۴ ویژگی ذکر شده، برای هر ویژگی یا همه شبیه به هم باشند یا از لحاظ هر ویژگی کاملا متفاوت باشند. به عنوان مثال، اگر هر سه کارت تعداد شی یکسانی داشته باشند، اما سه شکل، سایه و رنگ متفاوت داشته باشند، آن کارت ها یک مجموعه (ست) هستند. اگر دو کارت دارای ویژگی مشترکی باشند که با کارت سوم مشترک نیست، آنها مجموعه ای نیستند. برای بازی ، یک نفر دسته ی کارت ها را می گیرد و دوازده کارت را به رو می گذارد. اولین شخصی که مجموعه ای (ستی) را مشاهده کرد با اعلام ست، این سه کارت را جمع می کند. اگر بازیکن اشتباه کرده باشد، این بازیکن تا زمانی که بازیکن دیگری این کار را انجام ندهد، نمی تواند مجموعه ی جدیدی را ادعا کند. بعد از اینکه کسی ادعا کرد مجموعه ای وجود دارد و درست بود و سه کارت را از آن خود کرد، سه کارت دیگر از دسته ی کارت ها رو می کند. (اگر همه بازیکنان موافق باشند که نمی توان ستی پیدا کرد، سه کارت دیگر رو می شود. در این شرایط بعد از ست اول کارت جدید رو نمی شود). هرکسی که بیشترین کارت را داشته باشد در انتها، برنده می شود!
مکانیسمها:
نشانگرها ، معمولاً با یک رنگ یا الگوی خاص ، در مکان های مختلف تصادفی یا از پیش تعیین شده نسبت به صفحه ی بازی یا نشانگرهای دیگر قرار داده می شوند. با حرکت نشانگرها در هنگام بازی ، بازیکن مجبور است الگوی شناخته شده ایجاد شده توسط نشانگرها را به دست آورد تا امتیاز خوبی کسب کند و بازی را برنده شود.
هدف اصلی مکانیزم مجموعه چینی، تشویق یک بازیکن برای جمع آوری مجموعه ای از یک چیز است. به عنوان مثال ، بازیکنان انواع مختلفی از لوبیا را در Bohnanza (یا همان بازی جالیز خودمان) جمع آوری و برداشت می کنند.
دیدگاهتان را بنویسید