راهنمای فارسی resistance

مقاومت (۲۰۰۹)

امتیاز
۷٫۶

بازی مقاومت یک بازی هویت مخفی است، که بعد از مدتی توانست با عنوان آوالون و با کمی تغییر در بازی بیش از پیش محبوب شود. در این بازی که مانند مافیا نقش آفرینی و هویت مخفی است، اعضای دو تیم در تلاش برای رسیدن به اهداف خود هستند اما با این تفاوت که هیچ یک از بازیکنان از بازی حذف نمی شود.

تعداد بازیکن
۱۰ - ۵ نفره
۳۰ دقیقه
شرایط سنی بازی
۱۳+ سال
۱٫۶۱ از ۵

طراح بازی: دان اسکریج

نوع بازی: دورهمی

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (از ۰ رای)

بازی مقاومت یک بازی هویت مخفی است، که بعد از مدتی توانست با عنوان آوالون و با کمی تغییر در بازی بیش از پیش محبوب شود. در این بازی که مانند مافیا نقش آفرینی و هویت مخفی است، اعضای دو تیم در تلاش برای رسید به اهداف خود هستند اما با این تفاوت که هیچ یک از بازیکنان از بازی حذف نمی شود. وجود نقش هایی که در آوالون اضافه شده جذابیت این بازی را بیش از پیش کرده است. در این بازی جاسوسان اگر خیلی نگران بر ملا شدن هویتشان باشند شکست خواهند خورد زیرا به سرعت تیم مقاومت به سه پیروزی خواهد رسید. یک شیوه ی مناسب این است که یکی از جاسوسان بدون نگرانی از بر ملا شدن هویتش، خرابکاری کند و اعضای دیگر با مخفی نگه داشتن هویتشان اهداف تیمشان را به پیش ببرند.

بهتر است برای نظم بخشی به بازی صحبت ها را سامان دهی کنید و هر کس به نوبت در سی ثانیه صحبت کند. یک دور قبل از مشخص شدن تیم صحبت کنید در مورد اینکه چه کسانی به مأموریت بروند و چه کسانی نروند و یک دور هم بعد از مشخص شدن نتیجه ی مأموریت و درمورد جاسوسان احتمالی هم اندیشی کنید. (در واقع دو دور پشت سرهم می شود از راند دوم بازی)

توضیح بازیتوضیح بازی مقاومت:

امپراتوری باید سقوط کند. ماموریت ما باید موفق شود. با از بین بردن پایگاه های اصلی آنها، قدرت شاهنشاهی را در هم خواهیم شکست و مردم خود را آزاد خواهیم کرد. با این وجود جاسوسان در صفوف ما نفوذ کرده و آماده کارشکنی هستند. ما باید آن ها را برملا کنیم. در پنج شب ما سرنوشت را تغییر می دهیم یا هنگام تلاش در این راه می میریم. ما مقاومت هستیم! مقاومت یک بازی دورهمی استنتاجی-اجتماعی است. این بازی برای پنج تا ده بازیکن طراحی شده است، حدود ۳۰ دقیقه طول می کشد و حذف بازیکن ندارد.

مقاومت با الهام از مافیا / گرگینه ساخته شده است، اما در مکانیک اصلی منحصر به فرد است که منابع تصمیم گیری آگاهانه را افزایش می دهد، تعامل بازیکنان را شدت می بخشد و حذف بازیکن را از بین می برد. بازیکنان یا اعضای گروه مقاومت هستند یا جاسوس های امپریالیستی. برای سه تا پنج دور، آن ها باید با یکدیگر هماهنگ باشند تا مأموریت هایی انجام دهند. در عین حال، آنها باید سعی کنند هویت بازیکنان دیگر را استنباط کنند و اعتماد آن ها را جلب کنند. هر دور با بحث آغاز می شود. وقتی رهبر آماده شد، مجموعه برنامه ها را به تعداد مشخصی از بازیکنان (احتمالاً از جمله خودش) می سپارد. همه در مورد تأیید یا رد تیم کاندیدای مأموریت رأی می دهند.

پس از سپری شدن تکلیف، بازیکنان منتخب مخفیانه تصمیم می گیرند که مأموریت را پشتیبانی یا خرابکاری کنند. بر اساس نتایج، مأموریت موفق می شود (پیروزی مقاومت) یا شکست می خورد (پیروزی امپراتوری). وقتی یک تیم در سه ماموریت برنده می شود، در این بازی پیروز شده است. تیم جاسوسان به یک شیوه ی دیگر هم می برد آن هم عدم تشکیل تیم برای یک مأموریت معین است.

مکانیسم بازیمکانیسم‌های مقاومت:

افتخارات بازیمهم ترین افتخارات بازی مقاومت:

۲۰۱۰ نامزد بهترین بازی دورهمی گلدن گیک (Golden Geek)

۲۰۱۰ نامزد بهترین بازی پرینت اند پلی گلدن گیک (Golden Geek)

دانلود فایل های بازی مقاومت:

اشتراک‌گذاری

دقیقا یادم نمیاد اولین بازی رومیزی رو که بازی کردم چند ساله بودم، اما فکر میکنم حدودا 12،13 ساله بودم که به بقیه بازی یاد می دادم. اون موقع ها اعتقاد داشتم هر کی شطرنج بلد باشه، بقیه ی بازی های فکری رو هم بهتر بازی می کنه! از طرف شهرداری تو برنامه های مختلف سعی می کردم از بازی ها برای مردم بگم و ی تعداد بازی یادشون بدم. گذشت و گذشت و گذشت و الان بهم می گند روانشناس! تو دو تا از بهترین دانشگاه های ایران درس خوندم و کلی چیز یاد گرفتم . تو تمام این مدت این علاقه به بازی و خصوصا بازی های رومیزی کنارم موند. عاشق بازی مافیام و حس می کنم تو بازی های رومیزی و مافیا خیلی خوبم، ادعا نمی کنم که می برم ولی مطئنم وقتی باهام بازی می کنید بهتون خوش میگذره. اسکیپ روم یا اتاق فرار رو هم خیلی دوست دارم، کلا با هر چیزی که توش خودم رو به چالش بکشم حال می کنم. بازی رومیزی همیشه بهونه ای بوده که کمک کنه کنار کسایی که دوستشون دارم بهمون خوش بگذره. همین دوستایی که اینجا درباره شون می خونید و کل دوست دیگه که اینجا نیستند به همین بهونه وارد زندگیم شدند. قرار اینجا یاد بگیریم چطوری بازی کنیم، چطوری زندگی کنیم وچطوری تعامل کنیم با بقیه، همش به بهونه ی بازی رومیزی!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *