راهنمای فارسی wazabi

وازابی (۲۰۰۸)

امتیاز
۶

Wazabi (وازابی) یک بازی تاسی بوده که مانند بازی های این دسته بر مبنای شانس و پرتاب تاس است. اذیت کردن رقبا و قابلیت بازی کردن کارت هایی که بر جریان بازی تاثیر می گذارند، چاشنی فان را به کار اضافه کرده است.

تعداد بازیکن
۶ - ۲ نفره
۲۰ دقیقه
شرایط سنی بازی
۸+ سال
۱٫۰۹ از ۵

طراح بازی: گیلهم دبریکن

نوع بازی: دورهمی

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (از ۰ رای)

Wazabi (وازابی) یک بازی تاسی بوده که مانند بازی های این دسته بر مبنای شانس و پرتاب تاس است. اذیت کردن رقبا و قابلیت بازی کردن کارت هایی که بر جریان بازی تاثیر می گذارند، چاشنی فان را به کار اضافه کرده است.

توضیح بازیتوضیح بازی:

شما در وزابی تنها یک هدف دارید: از شر تاس هایتان خلاص شوید. اما مشکل این است که هر چقدر تاس کمتری داشته باشید، بازی دشوارتر می شود! چرا؟ از آنجا که بازیکنان می توانند از قدرت تاس استفاده کنند تا به بازیکن دیگری ضربه بزنند! با استفاده از تاس ها می تواننند کارت بردارند یا کارت بازی کنند و این کارت ها می توانند تاس را از بازی حذف کنند، به بازیکن دیگری تاس بدهند، حتی کارت های بیشتری بردارند و اقدامات مختلفی انجام دهند که جریان بازی را عوض کند!

مکانیسم بازیمکانیسم‌ها:

دانلود فایل های بازی:

اشتراک‌گذاری

دقیقا یادم نمیاد اولین بازی رومیزی رو که بازی کردم چند ساله بودم، اما فکر میکنم حدودا 12،13 ساله بودم که به بقیه بازی یاد می دادم. اون موقع ها اعتقاد داشتم هر کی شطرنج بلد باشه، بقیه ی بازی های فکری رو هم بهتر بازی می کنه! از طرف شهرداری تو برنامه های مختلف سعی می کردم از بازی ها برای مردم بگم و ی تعداد بازی یادشون بدم. گذشت و گذشت و گذشت و الان بهم می گند روانشناس! تو دو تا از بهترین دانشگاه های ایران درس خوندم و کلی چیز یاد گرفتم . تو تمام این مدت این علاقه به بازی و خصوصا بازی های رومیزی کنارم موند. عاشق بازی مافیام و حس می کنم تو بازی های رومیزی و مافیا خیلی خوبم، ادعا نمی کنم که می برم ولی مطئنم وقتی باهام بازی می کنید بهتون خوش میگذره. اسکیپ روم یا اتاق فرار رو هم خیلی دوست دارم، کلا با هر چیزی که توش خودم رو به چالش بکشم حال می کنم. بازی رومیزی همیشه بهونه ای بوده که کمک کنه کنار کسایی که دوستشون دارم بهمون خوش بگذره. همین دوستایی که اینجا درباره شون می خونید و کل دوست دیگه که اینجا نیستند به همین بهونه وارد زندگیم شدند. قرار اینجا یاد بگیریم چطوری بازی کنیم، چطوری زندگی کنیم وچطوری تعامل کنیم با بقیه، همش به بهونه ی بازی رومیزی!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *