رخ دوم: چگونه اسکیپ روم یا اتاق فرار را تجربه کنیم؟

رخ دوم: چگونه اسکیپ روم یا اتاق فرار را تجربه کنیم؟

به راحتی و با کمی جستجو می توانید اسکیپ روم ها را بیابید. البته ما هم به زودی برای مخاطبان عزیز برترین اسکیپ روم ها را معرفی خواهیم کرد تا عزیزان انتخاب های بهتر و آگاهانه تری برای بازی داشته باشند. پس از آن باید مراحل زیر را پشت سر بگذارید:

سناریوها را مورد بررسی قرار دهید؛ تا به امروز سناریوهای مختلفی در این اتاق ها طراحی شده اند که تعدادی از آنها مانند زامبی ها، خانه های خالی از سکنه، آزمایشگاه های علمی، زندان ها، دزدان دریایی، شکار گنج، گروگان گیری و آدم ربایی تقریبا در تمام کشورها مشترک هستند.

تعداد افرادی که شما را در این بازی همراهی می کنند را در نظر بگیرید. بین ۴ تا ۸ نفر را در نظر داشته باشید. بسته به سناریو نفراتی که می توان با آنها بازی را انجام داد متفاوت است. پس حتما از ظرفیت اسکیپ رومی که می خواهید بروید اطلاع کسب کنید.

سناریو و نوع اسکیپ را مورد بررسی قرار دهید؛ برخی به کار تیمی بیشتر احتیاج دارند و برخی هوش زیادی می طلبند. البته بازی هایی هم هستند که نیاز به فعالیت بدنی دارند یا دلهره (ترس) بسیاری را برای تان ایجاد می کنند. طبیعتا برای افرادی که میخواهند اسکیپ را شروع کنند سختی بیش از هشتاد به هیچ وجه توصیه نمی شود. سعی کنید اولین اسکیپی که می روید، اسکیپ استانداردی باشد. این را می توانید از افراد تجربه دار تر سوال کنید. ازین رو این مسئله مهم است که در نگاه شما به اسکیپ و استاندارد های یک اسکیپ تأثیر می گذارد. یک اسکیپ با سختی کمتر برای شروع مناسب است. دقت کنید اسکیپ روم با اتاق وحشت متفاوت است و هدف کلی اسکیپ روم ها، حل معما است نه ترساندن. با این حال ژانر های ترسناک مقداری ترس را چاشنی کار کرده اند.

 

اسکیپ روم - اتاق فرار

سانس های مربوط به سناریو ها و مدت زمان آن ها را چک کنید و زمان مناسب خود و گروه تان را برگزینید.

۱۵ دقیقه پیش از شروع سانس در محل مربوطه باشید تا از ماجرای بازی جا نمانید. 

وارد فضا شوید، نشانه ها را بیابید و به دنبال معماها بگردید و در مدت زمان مشخص شده خودتان را از دامی که به آن قدم گذاشته اید برهانید. بعضی از پازل ها و معماهای اتاق فرار عبارتند از: پیدا کردن اشیای پنهان، کار تیمی، شمارش و ریاضی، چیزی که باید در اتاق پیدا کنید، استفاده از چیزی به طرز غیر معمول، جستجو برای اشیای موجود در تصاویر، مونتاژ یک وسیله، شناسایی راهنمایی ها، جستجو در تاریکی، پیدا کردن رمز و کد و  … . برای مطالعه بیشتر رخ سوم را بخوانید.

هزینه اسکیپ روم

اسکیپ روم ها بسته به سناریو، محل بازی و … قیمت های مختلفی دارند. به طور معمول این تفریح برای هر نفر از ۳۰۰۰۰ تا ۷۰۰۰۰ تومان قیمت دارد.

به هر حال در هر سناریویی که قرار بگیرید، باید سرنخ ها را پیدا کرده و آنها را دنبال کنید. این کار را باید مرحله به مرحله ادامه دهید تا معمای پایانی را حل کنید.

اشتراک‌گذاری

دقیقا یادم نمیاد اولین بازی رومیزی رو که بازی کردم چند ساله بودم، اما فکر میکنم حدودا 12،13 ساله بودم که به بقیه بازی یاد می دادم. اون موقع ها اعتقاد داشتم هر کی شطرنج بلد باشه، بقیه ی بازی های فکری رو هم بهتر بازی می کنه! از طرف شهرداری تو برنامه های مختلف سعی می کردم از بازی ها برای مردم بگم و ی تعداد بازی یادشون بدم. گذشت و گذشت و گذشت و الان بهم می گند روانشناس! تو دو تا از بهترین دانشگاه های ایران درس خوندم و کلی چیز یاد گرفتم . تو تمام این مدت این علاقه به بازی و خصوصا بازی های رومیزی کنارم موند. عاشق بازی مافیام و حس می کنم تو بازی های رومیزی و مافیا خیلی خوبم، ادعا نمی کنم که می برم ولی مطئنم وقتی باهام بازی می کنید بهتون خوش میگذره. اسکیپ روم یا اتاق فرار رو هم خیلی دوست دارم، کلا با هر چیزی که توش خودم رو به چالش بکشم حال می کنم. بازی رومیزی همیشه بهونه ای بوده که کمک کنه کنار کسایی که دوستشون دارم بهمون خوش بگذره. همین دوستایی که اینجا درباره شون می خونید و کل دوست دیگه که اینجا نیستند به همین بهونه وارد زندگیم شدند. قرار اینجا یاد بگیریم چطوری بازی کنیم، چطوری زندگی کنیم وچطوری تعامل کنیم با بقیه، همش به بهونه ی بازی رومیزی!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *