راهنمای فارسی اونیتاما

اونیتاما (۲۰۱۴)

امتیاز
۷٫۹

اونیتاما یک بازی انتزاعی است که برای آشنایی شطرنج بازان با بردگیم پیشنهاد جذابی خواهد بود. این بازی دو نفره بوده و توانایی ذهنی بازیکنان، تجسم فضایی و قوه استدلال و پیش بینی را به چالش می کشد. بازی از تکرار پذیری مناسبی برخوردار خواهد بود ولی خب بخش زیادی از جذابیت بازی شما به پنج کارت موجود در بازی بستگی خواهد داشت.

تعداد بازیکن
۲ نفره
۱۵-۲۰دقیقه
شرایط سنی بازی
۸+ سال
۱٫۶۸ از ۵

طراح بازی: شیمپی ستو

نوع بازی: انتزاعی

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (از ۰ رای)

اونیتاما یک بازی انتزاعی است که برای آشنایی شطرنج بازان با بردگیم پیشنهاد جذابی خواهد بود. این بازی دو نفره بوده و توانایی ذهنی بازیکنان، تجسم فضایی و قوه استدلال و پیش بینی را به چالش می کشد. بازی از تکرار پذیری مناسبی برخوردار است. ولی خب بخش زیادی از جذابیت بازی شما به پنج کارت موجود در بازی بستگی خواهد داشت.

در این بازی بازیکنان به دو شیوه برنده خواهند شد. یا استاد بزرگ حریف را از بازی خارج کنند و یا استاد بزرگ خود را به معبد حریف برسانند. نحوه ی حرکت مهره ها که بر اساس کارت ها است، این بازی را تبدیل به یکی از بهترین بازی های انتزاعی کرده است.

توضیح بازیتوضیح بازی اونیتاما:

Onitama یک بازی انتزاعی کاملاً دو نفره و دارای چیدمان شروع بازی تصادفی است. روی یک تخته ۵×۵ ، هر دو بازیکن با پنج مهره در اختیار خود به طوری که مهره اصلی (استاد بزرگ) را در وسط ردیف اول باشد، بازی را شروع می کنند. هر بازیکن دو کارت در اختیار دارد که هر یک، حرکت احتمالی را برای هر یک از مهره های خود به نمایش می گذارد. کارت پنجمی نیز وجود دارد که توسط هیچ یک از بازیکنان قابل استفاده نیست.

در نوبت بازیکن، او یکی از کارت های خود را انتخاب می کند. یکی از مهره های خود را مطابق با کارت انتخاب شده حرکت می دهد. سپس کارتی را که استفاده می کند با کارت پنجم جایگزین می کند. سپس بازیکن دیگر یکی از کارت های خود را انتخاب می کند، مطابق آن حرکت می کند و آن کارت را با این کارت پنجم رد و بدل می کند. که البته این همان کارتی است که بازیکن اول استفاده کرده است. اگر مقصد حرکت روی مکان یکی از پیاده های حریف باشد، آن پیاده از بازی خارج می شود. گرفتن استاد بزرگ حریف ، یا رساندن استاد بزرگ خود به فضای اصلی مهره حریف ، باعث پیروزی شما در این بازی می شود.

اونیتاما

مکانیسم بازیمکانیسم‌های اونیتاما:

افتخارات بازیمهم ترین افتخارات:

۲۰۱۴ نامزد بهترین بازی انتزاعی گلدن گیک (Golden Geek)

۲۰۱۶  برنده بهترین بازی انتزاعی  Games Games Expo

۲۰۱۶ بازی توصیه شده ی Mensa

دانلود فایل های بازی:

اشتراک‌گذاری

دقیقا یادم نمیاد اولین بازی رومیزی رو که بازی کردم چند ساله بودم، اما فکر میکنم حدودا 12،13 ساله بودم که به بقیه بازی یاد می دادم. اون موقع ها اعتقاد داشتم هر کی شطرنج بلد باشه، بقیه ی بازی های فکری رو هم بهتر بازی می کنه! از طرف شهرداری تو برنامه های مختلف سعی می کردم از بازی ها برای مردم بگم و ی تعداد بازی یادشون بدم. گذشت و گذشت و گذشت و الان بهم می گند روانشناس! تو دو تا از بهترین دانشگاه های ایران درس خوندم و کلی چیز یاد گرفتم . تو تمام این مدت این علاقه به بازی و خصوصا بازی های رومیزی کنارم موند. عاشق بازی مافیام و حس می کنم تو بازی های رومیزی و مافیا خیلی خوبم، ادعا نمی کنم که می برم ولی مطئنم وقتی باهام بازی می کنید بهتون خوش میگذره. اسکیپ روم یا اتاق فرار رو هم خیلی دوست دارم، کلا با هر چیزی که توش خودم رو به چالش بکشم حال می کنم. بازی رومیزی همیشه بهونه ای بوده که کمک کنه کنار کسایی که دوستشون دارم بهمون خوش بگذره. همین دوستایی که اینجا درباره شون می خونید و کل دوست دیگه که اینجا نیستند به همین بهونه وارد زندگیم شدند. قرار اینجا یاد بگیریم چطوری بازی کنیم، چطوری زندگی کنیم وچطوری تعامل کنیم با بقیه، همش به بهونه ی بازی رومیزی!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *